Over ons

Welkom op de site van Wijnenzo.eu. Eelco van Essen is initiatiefnemer en eigenaar van dit nieuwe wijnplatform. Op dit platform presenteren leveranciers hun producten. Consumenten vinden hier een ruime selectie wijnen, waaruit direct wordt geselecteerd en besteld.

De site is in de lucht vanaf juni 2012. Wij bieden een breed en diep aanbod wijnen voor de consument. Tevens kan de consument recensies over de gekochte producten teruggeven en delen met zijn/haar connecties via social media, zoals facebook, Twitter en YouTube.

De consument bestelt en betaalt de producten via de site; de deelnemende leveranciers leveren de producten. Hierdoor hoeft de consument niet naar verschillende wijnwinkels en hoeft hij/zij slechts 1 x langs de kassa. Het is onze wens om u als consument, op een eenvoudige en leuke manier te enthousiasmeren voor  “de wereld van de wijn”.

Doordat verschillende aanbieders hun producten hier presenteren krijgt u het grootste assortiment en kunt u ook de wat onbekendere wijnen vinden en proberen. Door de interactie met andere consumenten deelt u uw ervaringen en inspireert u anderen en/of wordt u geïnspireerd. Zo verrijkt u het drinken van wijn door de spannende reis en verrassende ontdekkingen.

Wijnenzo.eu staat open voor aanvullingen, kritiek en tips; stuur deze via het contactformulier of info@wijnenzo.eu.

Alvast bedankt.

Ik hoop u allen te kunnen blijven inspireren via deze site.